Villiinny vadelmasta! Tervetuloa tilallemme Mikkeliin

VadelmaVadelma on monen marjanystävän suosikki. Vadelma sopii suoraan suuhun napsittavaksi tai pakastettavaksi, jolloin sen aromeista saa nauttia ympäri vuoden. Piispan marjat ja hedelmät viljelee tilallaan Mikkelin Rahulassa herkullista vadelmaa. Lajikkeita ovat Glen Amble, Muskoka, Ottawa ja Polka, joista löytyy kokoa, muotoa, makeutta ja aromia.

Olet lämpimästi tervetullut tilallemme tutustumaan ja ostamaan vadelmasadon parhaat palat!

Tiesitkö, että myymme vadelmaa myös pakasteena?

Marjoja ei tarvitse itse lähteä pakastamaan, sillä voit ostaa meiltä valmiiksi pakastetut vadelmat. Pakastevadelmaa on saatavilla 1. luokan laatuna kokonaisena sekä muruna. Pakasteet noudat suoraan tilaltamme tai Mikkelin Prismasta.

Vadelmien myynti

Kun satokausi on käynnissä, voit tulla tilallemme Mikkeliin ostamaan pienet marjaerät, suuremmissa erissä teethän tilauksen etukäteen. Kauden ulkopuolella toivomme sinun ottavan ensin yhteyttä, jotta voimme varmistaa hyvissä ajoin, että saat varmasti haluamasi. Kesä-elokuussa marjojamme voi ostaa myös Kotileipomo Siiskosen pihalta sekä Teron Tuoretori Oy:n myyntipisteistä ja Mikkelin Prismasta, kun tuotteita riittää toimitettavaksi.

Jätä palautetta tai kysy lisää

Suosittele meitä